Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@19:28:05 GMT

چرا گوش میانی در کودکان عفونت می کند؟

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۸۶۵۶۴

چرا گوش میانی در کودکان عفونت می کند؟

خبرگزاری میزان- اگر نوزادتان بی‌قرار است و مدام دست‌هایش را به گوشش می‌برد و یا کودکتان با گریه به شما می‌گوید که گوشش خیلی درد می‌کند، یاد درمان‌های خانگی نیفتید و او را یکراست پیش دکتر برید چون ممکن است «عفونت گوش میانی» شنوایی کودکتان را تحت تأثیر قرار دهد. بنابر‌این ما در گفتگو با دکتر رادان، متخصص کودکان و نوزادان، از او درباره عفونت‌های گوش پرسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری میزان،  دکتر رادان، با اشاره به اینکه اوج ابتلا به عفونت‌هاى گوش میانى(OM)، در دوسال اول زندگى است، می‌گوید:« جالب است بدانید بیشتر از ٨٠ درصد بچه ها حداقل یك‌بار تا سه سالگى به عفونت گوش میانى مبتلا می‌شوند. عفونت‌هاى گوش میانى(OM) شایع‌ترین علت كم شدن شنوایى كودكان است به‌طوری که ممکن است شنوایی کودک حتى تا سطح50 دِسی‌بِل (db) کاهش پیدا کند.

پس از 2‌سالگى احتمال ابتلا به این بیماری كم می‌شود اما دوباره در سنین قبل از مدرسه احتمال بروز آن افزایش پیدا می‌کند. به ویژه دركودكانى كه دچار ضعف یا اختلال در سیستم ایمنى هستند و یا لوله‌ی استاش گوش‌شان ازنظر ساختمانى مشكل دارد.»

عفونت گوش میانی درپسر بچه‌ها شایع‌تر است. بر همین اساس دکتر رادان درباره عوامل بروز عفونت گوش می‌گوید:« این بیماری در کودکانی که در خانواده‌هاى پر‌جمعیت بزرگ می‌شوند و سطح بهداشت پایینی دارند و بچه‌هایى كه تغذیه خوبى ندارند بیشتر دیده می‌شود. یکی دیگر از عوامل زمینه‌ای مهم در بروز عفونت گوش کودکان، دود سیگار است و هر چه بچه‌ها بیشتر در معرض دود سیگار باشند، به همان اندازه احتمال ابتلا به عفونت‌های گوش در آنها افزایش می‌یابد.

فصل زمستان هم یکی دیگر از زمینه‌های ابتلا به عفونت گوش است چون عفونت‌هاى ویروسى در این فصل بیشتر اتفاق می‌افتند ممکن است ابتلا به عفونت گوش هم بیشتر شود. در بچه‌هایى كه مبتلا به سندروم‌هایی مانند شكاف كام یا سندروم دان هستند، عفونت گوش بیشتر مشاهده می‌شود.»

علائم ابتلا به عفونت گوش در کودکان زیر 1 سال، با بی‌قراری و تغییرات در خواب و خوراک‌شان قابل تشخیص است و آنها مدام به طرف گوش خود دست می‌برند. اما کودکان بزرگ‌تر از درد گوش‌شان شکایت می‌‌کنند و آن را به پدر و مادر‌هایشان می‌گویند.

با استفاده از روش‌های بسیار ساده‌ای می‌توان از عفونت گوش در کودکان جلوگیری کرد. به همین دلیل دکتر رادان درباره پیشگیری و درمان آن توضیح می‌دهد:« تماس نداشتن با افرادی که بیماری‌های تنفسی دارند، دورى از دود سیگار، تغذیه با شیر مادر و تزریق واكسن مناسب بر علیه میكروب‌هاى شایعی که باعث عفونت گوش شده‌اند در پیشگیری از بروز این بیماری بسیار موثر هستند. درمان‌هاى خانگى مانند گرم كردن یا سرد كردن ناحیه‌ی گوش توصیه نمی‌شود و همین که والدین به موقع کودک‌شان را برای معاینه پیش پزشک ببرند و او را درمان کنند، از كم‌شنوایى او جلوگیرى می‌کنند.»

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها

دور انداختن ساقه‌های گیلاس ممکن است ایده خوبی نباشد، زیرا ساقه‌های آن درست مانند میوه برای سلامتی شما مفید است!

به گزارش بیتوته، گیلاس‌های خوش‌رنگ و آبدار، از قرمز روشن تا تیره، یکی از دوست‌داشتنی‌ترین میوه‌هایی هستند که در سراسر دنیا طرفدار دارند. این میوه‌های کوچک که تعادل بی‌نظیری از شیرینی و ترشی دارند، علاوه بر استفاده در انواع دسر، با دارا بودن انبوهی از آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضدالتهابی، فواید دیگری نیز برای سلامتی دارند. اما نکته کمتر شناخته‌شده‌ای وجود دارد: دور ریختن ساقه‌های گیلاس اصلا کار درستی نیست! این ساقه‌ها درست مانند خود میوه، منبعی غنی از مواد مغذی بوده و فواید قابل توجهی برای سلامتی همه ما دارند.

فواید سلامتی دم گیلاس ۱. سم زدایی

دم گیلاس یکی از موادی است که به دفع سموم از بدن کمک می‌کند. بسیاری از شما ممکن است آگاه نباشید که می‌توانید ساقه‌های گیلاس را در برنامه سم زدایی قرار دهید و تمام سموم را از بدن خود خارج کنید. مقدار آنتی اکسیدان موجود در دم گیلاس به خوبی بدن را تمیز می‌کند.

۲. پیشگیری از سنگ کلیه

همانطور که قبلا ذکر شد، دم گیلاس دارای خاصیت ضد التهابی است که کلیه‌ها را تصفیه کرده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند. همچنین دارای ترکیبات فرار و نمک‌های پتاسیم خاصی است که باعث می‌شود کلیه‌ها سالم‌تر و بهتر عمل کنند.

۳. برای بیماران نقرس مفید است

دم گیلاس برای درمان نقرس و روماتیسم بسیار مفید است. این بیماری‌ها مفاصل، رباط‌ها را ضعیف کرده و باعث درد شدید می‌شود. خاصیت ضد التهابی همراه با فلاونوئیدها، مفاصل، تاندون ها، رباط‌ها و ماهیچه‌ها را تقویت می‌کند که نقرس و روماتیسم را درمان می‌کنند.

۴. سطح کلسترول را مدیریت می‌کند

اگر کلسترول بالایی دارید، دم گیلاس یک راه حل عالی است. نوشیدن ۱ یا ۲ فنجان چای دم گیلاس در روز سطح کلسترول را به خوبی کاهش می‌دهد.

۵. مسکن درد

بیشتر ما وقتی درد شدیدی به ما وارد می‌کند، مصرف آسپرین را ترجیح می‌دهیم. اما، به جای استفاده از چنین داروهایی، همیشه می‌توانید دم گیلاس مصرف کنید، زیرا این کار باعث تسکین درد می‌شود. ساقه گیلاس همچنین اعصاب را تقویت می‌کند و اثر آرام بخشی می‌دهد.

۶. کاهش وزن

آنتی اکسیدان ها، خواص ضد التهابی و فلاونوئید‌های موجود در دم گیلاس نیز به کاهش وزن کمک می‌کنند. این نه تنها سموم بلکه چربی را نیز از بدن خارج می‌کند. حرکات روده را برای کسانی که از یبوست رنج می‌برند راحت‌تر می‌کند.

۷. عفونت مجاری ادراری را درمان می‌کند

UTI یا عفونت مجاری ادراری این روز‌ها مشکلی بسیار دردناک و شایع است. تکرر ادرار، درد هنگام ادرار و خونریزی در موارد شدید از علائم شایع این عفونت است. با این حال، خواص ضد عفونی کننده موجود در دم گیلاس عفونت را درمان کرده و آن را آرام می‌کند.

نحوه مصرف دم گیلاس

دفعه بعد، بعد از مصرف گیلاس، ساقه‌های آن را دور نریزید. آن‌ها را در آفتاب خشک کنید و در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. می‌توانید از آن پودر درست کنید یا آن را همانطور که هست نگهداری کنید. یک لیوان آب را بجوشانید و ۱ قاشق چایخوری پودر ساقه گیلاس یا چند ساقه گیلاس به آن اضافه کنید. یک پیمانه دارچین اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بجوشانید. صاف کنید و وقتی داغ است مصرف کنید. چای ساقه گیلاس طعم و بوی میوه‌ای دارد. این چای فواید فوق العاده و طعم خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • اولین مهره ترکیب اوسمار برای بازی بعد مشخص شد
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل