Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «الهام معصومی» متخصص گوش، حلق و بینی روز یکشنبه به ایرنا، گفت: در این عمل جراحی توده بزرگ به طول ۱۲ و قطر ۱۰ سانتیمتری پاروتید با حفظ عصب فاسیال و همچنین اعضاب گردنی در بیمارستان شهید مدرس ساوه از بدن این بیمار ۶۵ ساله خارج شد.

وی افزود: بیمار که اهل یکی از روستاهای اطراف ساوه به نام «کبود کمر» است، در ۴۰ سال گذشته با مشکل وجود این توده دست و پنجه نرم می کرد و از ترس اینکه دچار فلج صورت شود، حاضر به عمل جراحی نشده بود اما با مراجعه به بیمارستان مدرس و با صحبت هایی که با او داشتیم و همچنین نمایش تصاویر مربوط به عمل های جراحی مشابه که به صورت موفقیت آمیز انجام شده بود، جراحی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: عمل جراحی خارج کردن توده از گردن این بانوی ساوجی حدود چهار ساعت طول کشید و توده ای که از ناحیه بناگوش تا روی گردن وی امتداد داشت با موفقیت خارج شد و بیمار سه روز در بخش تحت مراقبت بود اما اکنون ترخیص شده است.

دکتر معصومی ادامه داد: طبق اظهارات بیمار در ۴۰ سال پیش به دنبال احساس تب در بدنش، متوجه ایجاد این توده شده و چون از ترس اینکه ممکن است دچار فلج صورت شود در این مدت حاضر به جراحی نبوده در نتیجه توده نیز رشد کرده و اندازه آن به ۱۲ سانتیمتر افزایش یافت.

وی گفت: هنگامی که این بیمار به بیمارستان مدرس مراجعه کرد و از آنجا که قبلاً سابقه انجام چنین اعمال جراحی را داشتم، فیلم هایی از جراحی های قبلی به او نشان دادم که با استقبال او همراه شد و با انجام سی تی اسکن و نمونه برداری معلوم شد که این توده از نوع خوش خیم است و به طور کامل روی عصب صورت او قرار گرفته بود.

دکتر معصومی گفت: تجهیزات مرتبط با اعمال جراحی و تشخحیص بیماری های گوش، حلق و بینی در ساوه باید به روز شود زیرا در ساوه اکنون ظرفیت انجام عمل های وسیع گوش وجود دارد اما به دلیل نبود میکروسکوپ تخصصی گوش، حلق و بینی با مشکلاتی مواجه هستیم و اکنون با یک میکروسکوپ مخصوص مغز و اعصاب که سنگین تر، بزرگتر و دارای دید متفاوت تری است که انجام عمل های جراحی نیز با آن مشکل می باشد، به بیماران خدمات می دهیم.

وی گفت: یکی دیگر از مشکلات و کاستی ها در زمینه «فرز» های ویژه گوش برای جراحی های وسیع است هزینه های بالایی دارد که اگر خیران بتوانند در این زمینه اقدام کنند، کمک شایانی به انجام عمل های جراحی حساس خواهند کرد.

دکتر معصومی گفت: با همکاری ۲ نفر از پزشکان متخصص گروه گوش و حلق و بینی بیمارستان مدرس بعد از چند سال انجام عمل های مربوط به پرده های گوش و جراحی های آندوسکوپی را اجرایی کردیم در حالی که شهر ساوه تا ۲ سال پیش دارای متخصص گوش، حلق و بینی نبود.

وی خواستار آن شد که مردم ساوه از ظرفیت های جدید انجام عمل های جراحی در زمینه بیماری های گوش‌، حلق و بینی آگاه شوند تا از مراجعه به شهرهای دیگر به خصوص پایتخت بی نیاز شوند.

به گفته این متخصص گوش، حلق و بینی با ظرفیت های ایجاد شده و توان انجام اعمال جراحی تخصصی، اکنون اعزام بیماران در حوزه گوش، حلق و بینی از ساوه تقریباً به صفر رسیده است.

چندی پیش در اقدامی مشابه، یکی از پزشکان فوق تخصص ریه ساوه نیز موفق شد یک جسم خارجی که به مدت ۹ سال در ریه یک دختر جوان جا خوش کرده بود را با موفقیت جراحی کند.

دکتر «مریم شریعتمداری» موفق شد یک تکه از پوست پسته که در ریه دختر ۲۲ ساله گیر کرده بود و سال ها او را آزار می داد، با موفقیت خارج کند.

شهرستان ساوه دارای ۲۸۵ هزار نفر جمعیت است و در زمینه بیمارستانی نیز دارای چهار مرکز است.

/۶۰۱۳/۶۵۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: گام‌های سختی باید برداریم

به گزارش جام جم آنلاین، رافائل گروسی در کنفرانس خبری پس از بازگشت از ایران گفت: گام‌هایی که باید برداریم خاص و سخت هستند و باید بگویم که ما در حال تلاش هستیم تا این گام‌ها را زودتر انجام دهیم.   وی در پاسخ به اینکه ایران چه گام‌هایی را باید بردارد؟ گفت: ما یک سری مسائل را روی میز داریم و بر روی آن‌ها مذاکره می کنیم و در حال بررسی هستیم که می‌شود آن‌ها را حل کرد یا نه، چون هر کدام موضوعات خاصی هستند و درست نیست اینها را من اینحا برملا کنم اما ایران باید به ما دسترسی به یکسری تاسیسات خاص را بدهد. در عین حال مذاکرات ما خوب است و داریم آن را ادامه می دهیم.   مدیرکل آژانس در پاسخ به اینکه ایران پیشرفت در توافق را به لغو تحریم ها وابسته کرده است؟ اظهار کرد: نکته پیچیده این است که بسیاری از مسایل سیاسی در مذاکرات ما دخیل است. موضوع تحریم‌ها مهم است اما کلید آن دست من نیست؛ بنابراین ملاحظاتی وجود دارد. ایران توقعاتی دارد همانطور که من هم توقعاتی دارم.   وی عنوان کرد که درحال رایزنی با تهران در رابطه با مسائل مرتبط با بازرسی (ازجمله بازگشت برخی بازرسان اخراج شده به ایران)، مشکلات پادمانی و اتخاذ گام‌های داوطلبانه بیشتر از سوی ایران است.   مدیرکل آژانس بین‌المللی عنوان کرد که امیدوار است ایران «به زودی» برخی از این کارها را انجام دهد.   وی از ارائه ضرب‌الاجل در این باره خودداری کرد اما گفت که بهتر است ایران گام‌هایی ابتدایی تا پیش از جلسه شورای حکام آژانس اتمی در ماه ژوئیه بردارد.

دیگر خبرها

  • شاید مدافع سپاهان بینی‌اش را جراحی کند
  • پائز لبخند را به چهره این بازیکن برگرداند!
  • عشق به بارسلونا در خون او جاری است؛ ژاوی سیمونز می‌خواهد برگردد!
  • گروسی: گام‌های سختی باید برداریم
  • تنها راه بازگشت این ستاره اخراخ تن‌هاخ است
  • منطقه ۹ اصفهان میزبان برپایی جشن «لبخند خدا» می‌شود
  • دستبند پلیس بر دستان سارقان در شهرکرد
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر