Web Analytics Made Easy - Statcounter

سندرم رمزی هانت یک بیماری عصبی ناشی از ویروس واریسلا زوستر است. همان ویروسی که باعث آبله مرغان در کودکان و زونا در بزرگسالان می‌شود که یک بیماری پوستی است.

ویروس «واریسلا زوستر» می‌تواند حتی پس از مدت‌زمان بهبودی از «آبله مرغان» در بدن فرد باقی بماند و دوباره با تحریک و التهاب اعصاب صورت از خواب بیدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سندرم به طور رسمی به عنوان هرپس زوستر گوش شناخته می‌شود. نام رایج‌تر آن از نام جیمز رمزی هانت، متخصص مغز و اعصاب که برای اولین بار این بیماری را کشف کرد، گرفته شده است.

راه تشخیص

گزارشی از روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» به نقل از دکتر آنا والد، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن منتشر شده است که می‌گوید: «اعصابی که از صورت فرد می‌گذرند از کانال‌های استخوانی بسیار باریک عبور می‌کنند و هنگامی که ملتهب می‌شوند، متورم شده و توانایی عملکرد خود را از دست می‌دهند.»

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این بیماری هم مردان و هم زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به بروز فلج در یک طرف صورت، بثورات دردناک و تاول شود.

در این گزارش اشاره شده که این بیماری در افراد مسن شایع‌تر است؛ برخی از بیماران تغییراتی را در شنوایی خود تجربه می‌کنند و ممکن است صدا‌هایی را در یک گوش خود بلندتر از گوش دیگر بشنوند یا به وزوز (زنگ مزمن در گوش) یا حتی ناشنوایی در گوش مبتلا شوند.

این گزارش توضیح داده است که درد گوش و صورت معمولاً بخشی از این سندرم است و برخی از بیماران ممکن است از سرگیجه رنج ببرند. احتمال ابتلا به سندرم رمزی هانت هر سال برای حدود ۵ تا ۱۰ نفر از هر ۱۰۰۰۰۰ نفر وجود دارد.

بیماری ترسناکی نیست

دکتر ولید جاوید، مدیر پیشگیری و کنترل عفونت در بیمارستان Mount Sinai در مرکز نیویورک به روزنامه آمریکایی گفته که این سندرم ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد؛ اما او تاکید کرد که این بیماری چیزی نیست که مردم از آن بترسند.

"نیویورک تایمز" به نقل از محققان توضیح داده که در افراد مبتلا به این سندرم ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا بیماریشان دقیق تشخیص دقیق داده شود. اصطلاح "رمزی هانت" مبهم است و این بیماری ممکن است علائمی شبیه به "فلج بل" که شایع‌ترین نوع فلج موقت عصب صورت است داشته باشد.

در این زمینه، دکتر والد به این روزنامه گفته است که پزشکان معمولا با شناسایی جوش‌های کوچکی که در گوش بیمار ظاهر می‌شوند، سندرم رمزی هانت را تشخیص می‌دهند.

راه‌های درمان

در مورد روش‌های درمان و پیشگیری از این بیماری، نیویورک تایمز به نقل از دکتر مایکل ایسون، استاد بیماری‌های عفونی در کالج پزشکی "نورث وسترن فاینبرگ" آمریکا، می‌گوید که اکثر افرادی که به سندرم رمزی هانت مبتلا هستند، به طور کامل بهبود می‌یابند. اگرچه طول مدت بیماری می‌تواند متفاوت باشد.

او گفت: برای برخی افراد هفته‌ها و برای برخی دیگر ماه‌ها طول می‌کشد، اما در موارد نادر ممکن است فلج صورت یا کم شنوایی دائمی باشد.

دکتر والد نیز گفته است که درمان سندرم «رمزی هانت» معمولاً شامل مصرف دارو‌های ضد ویروسی سنتی است که در برخی موارد، ممکن است برای بیماران انواع دارو‌های «استروئیدی» تجویز شود.

او در اظهارات خود اشاره کرده است که فیزیوتراپی معمولا برای این بیماران توصیه نمی‌شود، اما این کار برای آن مضر نخواهد بود.

منبع: ارم نیوز

 

منبع: فردا

کلیدواژه: جاستین بیبر سندرم رمزی هانت سندرم رمزی هانت نیویورک تایمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این اکتشاف می تواند نشانگرهای مشترک جدیدی برای افسردگی و بیماری های قلبی فراهم کند که به توسعه درمان هایی برای هر دو بیماری منجر شود.

هر دو بیماری مذکور مشکلاتی برای سلامت در جهان به حساب می آیند. طبق تخمین های اولیه ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج می برند و از سوی دیگر ۶۲۰ میلیون نفر به بیماری های قلبی مبتلا هستند. برای مدت های طولانی تخمین زده می شد عوامل دخیل در سبک زندگی دلایل اصلی ارتباط میان این دو بیماری هستند. سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب دلیل اصلی هر دو بیماری تلقی می شدند.

مولفان پژوهش جدید یک ماژول ژنی را به عنوان گروهی از ژن ها تعریف کرده اند که الگوی بیان مشابهی در شرایط مختلف دارند و به همین دلیل از لحاظ عملکرد مرتبط هستند.

بینیشا میشرا محقق دانشگاه تامپر در فنلاند در این باره می گوید: ما پروفایل بیان ژنی در نمونه خون افراد مبتلا به افسردگی و بیماری های قلبی را رصد کردیم و ۲۵۶ ژن در یک ماژول ژنی یافتیم که بیان آنها در سطح بالاتر یا پایین تر از متوسط، افراد را در معرض خطر ابتلا به هر دو بیماری قرار می دهد.

این تحقیق براساس پژوهش جوانان فنلاندی(YFS) انجام شده که عوامل ریسک ابتلا به بیماری های قلبی از کودکی تا بزرگسالی را بررسی می کند. این تحقیق در سال ۱۹۸۰ میلادی با حضور ۳۵۹۶ کودک و نوجوان ۳تا۱۸ ساله آغاز شد. محققان الگوریتمی را به کار گرفتند و با استفاده از داده های جمع آوری شده ۲۲ ماژول ژنی از خوشه بندی سلسله مراتبی ماتریس عدم تشابه کشف کردند که حاوی ۱۴ تا ۱۰۳۶۷ ژن مرتبط بودند.

نتایج تحقیق نشان داد یک ماژول ژنی به نام darkred با ۲۵۶ ژن ارتباط زیادی با هر دو بیماری دارد. این تحقیق در ژورنالFrontiers of Psychiatry منتشر شده است.

کد خبر 6098098 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • ببینید | حال بد آرمین زارعی روی تخت بیمارستان؛ بیماری آقای خواننده چیست؟
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد