Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@09:39:40 GMT

در استخر‌ها مراقب این بیماری باشید

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۷۹۵۹

در استخر‌ها مراقب این بیماری باشید

آفتاب‌‌نیوز :

در تابستان به دلیل شرایط مناسب شنا، افراد زیادی شنا کرده و بیشتر دچار عفونت گوش می شوند و معمولا عفونت گوش با شنا کردن در دریا و دریاچه یا آب بازی در رودخانه بیشتر از شنا استخر رخ می دهد چراکه این آب ها از حجم میکروب بیشتری برخوردارند.

معمولا شنا چه در استخر و چه در دریاچه و دریا باعث عفونت گوش و دردناکی آن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر هونگژائو جی (Hongzhao Ji)، استادیار جراحی گوش و حلق و بینی – سر و گردن در مرکز پزشکی جنوب غربی دانشگاه تگزاس، در دالاس آمریکا از اقداماتی می گوید که می توان برای جلوگیری از این وضعیت دردناک انجام داد.

مهمترین اقدامی که می توان انجام داد این است که باید از ورود آب به گوش ها جلوگیری کرد. اگر آب به گوش نفوذ کرد، بیرون آوردن آن می تواند در درمان آن کمک کند.

دکتر جی توصیه می کند: در این مواقع هرگز از گوش پاک کن استفاده نکنید چراکه گوش پاک کن می تواند جرم گوش را به عمق گوش عقب رانده و باعث شود عفونت مدت بیشتری باقی بماند. علاوه بر این، با این کار ممکن است پوست کانال گوش خراش ببیند.

یکی از گزینه ها استفاده از قطره گوش پس از شنا کردن است. قطره ها معمولاً ترکیبی از الکل و سرکه هستند که برای استریل کردن مجرای گوش و بازگرداندن PH مطلوب آن به کار می روند.

دکتر جی در در این رابطه تاید کرد برخی از محصولات قطره گوش را می توان بدون نسخه از داروخانه ها خریداری کرد.

به طور کلی عفونت گوش برای هر کسی که آب وارد گوشش می شود وجود دارد اما این خطرات زمانی که آب کلر نشده باشد بیشتر است زیرا آب رودخانه یا دریاچه حتما حاوی باکتری های بیشتری است. شناگران همچنین در معرض خطر ابتلا به سایر بیماری ‌های عفونی بالقوه خطرناک ‌تر در آب دریاچه از جمله مننژیت، هپاتیت و یک عفونت نادر به نام آمیب مغزخوار هستند.

گوش شناگر ممکن است دچار عفونت شود، اگرچه معمولاً خفیف و موقتی است اما دکتر جی معتقد است عفونت گوش می‌ تواند اثرات طولانی‌ مدتی داشته باشد که منجر به از دست دادن شنوایی یا عفونت‌ های مزمن شود اما اکثر افراد مبتلا به عفونت گوش با درمان کافی و به موقع به طور کامل بهبود می‌ یابند.

درمان معمولی برای گوش شناگران یک قطره ضد میکروبی است که مستقیماً روی کانال گوش ریخته و عمل می کند.

به گزارش سیناپرس، این قطره همچنین کانال را از هرگونه چرک، جرم گوش، روغن یا سلول های مرده پوست تمیز می کند.

دکتر جی در توضیحاتش تاکید کرد اگر گوش درد فرد تشدید شود و به خصوص اگر خوب نمی شنود، وقت آن است که به پزشک متخصص مراجعه کند. احساس گرفتگی در گوش یا خارج شدن مایع بدبو از گوش نشان از عفونت شدید دارد بنابراین مراجعه به پزشک متخصص می تواند درمان را تسریع بخشد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شنا استخر عفونت گوش عفونت گوش دکتر جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد

محمدعلی حاتمی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد: لازم است در شرایط آب و هوایی فعلی در باغ‌های درختان میوه سردسیری بادام و زردآلو برای کنترل آفت‌های لیسه درختان میوه و زنبور مغزخوار بادام پس از ریزش ۷۰ درصد گلبرگ‌ها به سمپاشی با سموم مناسب با مشورت حفظ نباتات در هوای آرام و بدون بارندگی اقدام شود.

وی همچنین از فعالان بخش کشاورزی خواست در دمای کمتر از ۱۸ درجه از تهویه حداقلی و در دمای ۱۸ تا ۲۸ درجه از تهویه انتقالی و برای طیور با سن بیش از ۲۸ روز و دمای بالای ۲۸ درجه از تهویه تونلی استفاده کنند.

رییس جهاد کشاورزی استان یزد همچنین نصب دستگاه هواده به استخر پرورش ماهیان سردابی و روشن کردن آن در تمامی ساعات روز به‌ویژه شب هنگام برای جلوگیری از کاهش اکسیژن استخر و وقوع تلفات و صید در اسرع وقت با توجه به افزایش دما را مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 6094123

دیگر خبرها

  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • تبدیل یک ورزشگاه فوتبال به استخر گل‌آلود! (فیلم)
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • کودک ۶ ساله اصفهانی در کانال آب غرق شد